1 kg krůtích prsních řízků, 1 lžička Chilli Vitana, 2 balení koření Grilované kuře Vitana, 2 lžíce limetkové šťávy, 1 prolisovaný stroužek česneku, 2 lžičky Sojové omáčky Vitana, 3 lžíce olivového oleje
Příloha: 1 velká okurka, 1 menší vodní meloun nakrájený na kostičky, 200 g sherry rajčat, 2 lžíce čerstvé bazalky nakrájené na tenké proužky, 4 lžíce limetkové šťávy
Krůtí prsa posypeme po obou stranách kořením Grilované kuře a Chilli. V mělké misce promícháme limetkovou šťávu, česnek a sójovou omáčku. Přidáme maso a obalíme ho v marinádě. Přikryjeme a necháme marinovat alespoň alespoň 2 hodiny. Marinovaná krůtí prsa pokapeme troškou olivového oleje a grilujeme. Ugrilovaná prsa položíme na prkénko a nakrájíme na proužky široké asi 1 cm. Podáváme promíchané s melounovou salsou.
Tip +: Znalci mohou namísto chilli koření použít čerstvé papričky jalapeňos.
Příprava v troubě: Pečeme 15 minut při 200 °C, poté snížíme teplotu na 180 °C a pečeme ještě cca 20 minut.
Příprava přílohy: Okurku podélně rozkrojíme, vydlabeme semínka a nakrájíme na tenké plátky. Okurku, rajčata, bazalku a limetkovou šťávu promícháme v míse, přidáme rozkrájená ugrilovaná prsa a meloun. Vše promícháme a podáváme.