600 g pangasia, můžeme použít filety z mořské štiky, 3 g mořské soli, 5 bílků, 1 citrón, 4 snítky bazalky, olivový olej, 1 balení koření Ryby Vitana
Příloha: 1 kg menších oloupaných brambor rozkrojených na půl, 2 jarní cibulky, 1/2 šálku (20 g) nasekané petrželové natě, 1/2 šálku (60 g) nahrubo nakrájených vlašských ořechů, šťáva z jednoho citrónu, 2 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu, 200 g zakysané smetany, 1 lžíce Steak omáčky rajče a cibulka Vitana, sůl
Rybu posypeme kořením a poklademe snítky bazalky, plátky oloupaného citrónu a pokapeme několika kapkami oleje. Takto připravenou rybu položíme na grilovací tácek a celou ji zakryjeme vyšlehanými bílky s mořskou solí. Vložíme na vyhřátý gril a pečeme cca 10 minut. Aby se zapekly, je vhodný gril s poklopem.
Příprava v troubě: Pečeme 15 minut při 200 °C, poté snížíme teplotu na 150 °C a pečeme ještě cca 10 minut.
Příprava přílohy: Uvařené brambory necháme vychladnout, vložíme do velké mísy, přidáme nakrájenou jarní cibulku, petržel a vlasšské ořechy a vše promícháme. V misce smícháme citrónovou šťávu, křen, zakysanou smetanu, steakovou omáčku a osolíme. Dresink nalijeme na brambory a zamícháme.