Lívanečky s vločkami
a brusinkovou omáčkou

Doba přípravy: 35 minut

Ingredience:

1 balení Lívanečky s ovesnými vločkami Vitana (250 g), 0,25 l vody, olej, smetana na šlehání

Omáčka: Steak omáčka brusinková Vitana, 2 lžičky bramborového škrobu, 1 lžíce vody

Lívanečky s ovesnými vločkami Vitana Steak omáčka Brusinková

Příprava:

Směs Lívanečky s ovesnými vločkami rozmícháme s 0,25 l studené vody. Vzniklé hustší lívancové těsto necháme krátce odstát. Naběračkou lijeme těsto na vymaštěnou rozpálenou pánev. Lívanečky pečeme po obou stranách.

Příprava omáčky: Bramborový škrob namočíme ve lžíci vody. Brusinkovou omáčku zahřejeme, přimícháme škrob a krátce povaříme. Šlehačku ušleháme. Lívanečky potřeme omáčkou a dozdobíme šlehačkou.
Tip+: Místo šlehačky můžeme použít také zakysanou smetanu nebo bílý jogurt.

Grilování Vitana na Grily.cz
< 13/14 >
Grily.cz / Vaše jistota spokojeného grilování!