Steakové omáčky Vitana
Dodají Vašemu grilovanému masu jedinečnou chuť.
Víte, že steakové omáčky Vitana mají široké použití v kuchyni, i když zrovna negrilujete? Vyzkoušejte následujícíc tipy:
Steak omáčka Zelený pepř
- Dochuťe omáčkou hovězí guláš, získá tak jemně pikantní nádech.
- Přidejte omáčku do rajčatového základu na pizzu.
- Smíchejte omáčku, jemně nakrájenou cibulku, rajčata a olivový olej a získáte jemnou salsu.
Steak omáčka Švestková
- Omáčkou můžete dochutit omáčky na zvěřinu a ryby.
Steak omáčka Brusinková
- Omáčkou můžete ochutit bílý jogurt.
- Omáčka je vhodná i na plněné knedlíky, palačinky, moučníky nebo zmrzlinu.
- Omáčkou v kombinaci s kořením a červeným vínem můžete vhodně doplnit zvěřinu.
Steak omáčka Chilli a česnek
- Chcete-li připravit pikantnější pizzu, přidejte omáčku do rajčatového základu.
- Smíchejte omáčku, jemně nakrájenou cibulku, rajčata a olivový olej a získáte jemně pikantní salsu.
- Použijte omáčku k dochucení luštěnin.
- Omáčku můžete použít v mexické kuchyni například do tortill, k nachos a podobně.
Steak omáčka Med a hořčice
- Smíchejte omáčku se zakysanou smetanou nebo jogurtem a můžete ji použít jako dressing na salát nebo dip.
Steak omáčka Rajčata a cibulka
- Přidejte omáčku do rajčatového základu na pizzu.
- Smíchejte omáčku se zakysanou smetanou nebo jogurtem a můžete ji použít jako dressing na salát nebo dip.
- Omáčkou můžete dochutit guláše nebo omáčky na víně.
- Můžete použít také do kebabu.
Steak omáčka Barbecue
- Přidejte omáčku do rajčatového základu na pizzu.
- Omáčka je vhodná i ke skopovému masu nebo k mletým masům.